Bildiriler | Turizm Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

TURİZM FAKÜLTESİ

Bildiriler

ULUSLARASI BİLDİRİ

2023

  • Karslıoğlu Okay B. (2023). Et Ve Et Ürünlerinde Kullanılan Nitrat Ve Nitritlerin Temiz Etiket Alternatifleri.  5th Internatıonal Conference On Food, AgrıcultureAndVeterınary, 2 (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494025)             
  • Erdoğan B., Parlak Özer Z., Alzheimer Hastalığına Sahip Bireylerin Malnütrisyon, Sarkopeni ve Kırılganlık Durumlarının Değerlendirilmesi, 3rd International GraduateStudiesCongress (IGSCONGʹ23), June 14‐17, 2023Yayın No:8494557)
  • Baltacı F.,Dang Aditi (2023). AreWe Ready for Robot Maids in The Hotel Industry? A QualitativeStudy of PotentialTouristReviewsWithBig Data Analytics. INDAM 2023 CONFERENCE: TheDigitalEconomy Post COVID-19 Era., 1(1), 45-45. (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8269364) (SCOPUS)

 

2022

  • Keçelı̇ M.T., Harp Çelı̇kF.(2022). BioactiveCompounds of OlivesandtheirBıoavalibility. XIII International ScientificAgricultureSymposium “AGROSYM 2022“ (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8155513)
  • Keçelı̇ M.T., Harp Çelı̇k F. (2022). BioactiveCompounds of OlivesAndTheirBioavalibility. XIII International ScientificAgricultureSymposium “AGROSYM 2022” (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494726)
  • Harp Çelı̇k F.,Aliyev P. (2022). Current And Possible Effects Of Climate Change On Olive And Olive Oil Production: The Case Of Türkiye. 1St International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494721)
  • Aliyev P, Harp Çelı̇k F.(2022). İklim Değişikliğinin Zeytin ve ZeytinyağıÜretimiÜzerindeki Mevcut ve Olası Etkileri: TürkiyeÖrneği. 1St International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium (Özet Bildiri/Sözlü Sunum) (Yayın No:7758141)
  • Baltacı F., Alkan H.Y. (2022). Challenges Lead to Entrepreneurship: A Review On Covıd-19 And Ghost Kitchens. 7th International New York Conference On Evolving Trends In Interdisciplinary Research&Amp; Practices, 1(1), 585-592. (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum) (Yayın No:8284524) (Uluslararası)
  • Baltacı F.(2022). The Catalyst Effect of Global Crises on Migration and Second Home Tourism: An Evaluation in the Perspective of the United Nations 2030 Sustainability Goals. Tashkent Business & Economics Conference (TBEC) 2022 (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8269229) (SSCI)
  • Parlak Özer Z., Diyetisyen Adaylarının Beslenme Danışmanlık Görüşmelerinin Değerlendirilmesi, Sözel Bildiri, 3 Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Sözel Bildiri, 237 sayfa, 17-19 Mayıs 2022
  • Ayhanci N.N., Parlak Özer Z., Evde Enteral Tüple Beslenen Hastaların Beslenme Durumu ve Antropometrik Ölçümleri, Sözel Bildiri, 3 Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 243. sayfa, 17-19 Mayıs 2022
  • Kenanoğlu F., Parlak Özer Z., Ağırlık Kaybı İçin Özel Bir Kliniğe Başvuran Hastaların, Antropometrik Ölçümleri, Yeme Farkındalıkları Ve Depresyon Düzeylerinin Değerlendirilmesi, 28-29 Mayıs 2022. Ağırlık Kaybı İçin Özel Bir Kliniğe Başvuran Hastaların, Antropometrik Ölçümleri, Yeme Farkındalıkları Ve Depresyon Düzeylerinin Değerlendirilmesi. sayfa 526 E-ISBN: 978-625-7367-51-6
  • Parlak Özer Z., Diyabette Tıbbi Beslenme Tedavisi, Davetli Konuşmacı, Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, 14-16 Ekim 2022
  • Karslıoğlu Okay B. (2022). Etlerin Pişirilmesinde SousVide Pişirme Tekniği Kullanımın Duyusal Kaliteye Etkisi.  1st International Traditional Foods And Sustainable Food Systems Symposium (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8383745)

 

ULUSAL BİLDİRİ

2022

  • Harp Çelik F. (2022). Bitkisel Yağ EndüstrisindeSürdürülebilir Palmiye Yağı (RSPO) Yuvarlak Masa Toplantısının Önemi. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum) (Yayın No:8494733)
  • Harp Çelik F. (2022). Gıda Endüstrisinde Zeytin Yaprağı Kullanım Alanları. 14th Gıda Kongresi (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494731)
  • Karslıoğlu Okay B.(2022). Gıdalarda Polisiklik Aromatik Hidrokarbon (PAH) Bileşiklerinin Tayin Yöntemleri. Türkiye 14. Gıda Kongresi (Tam Metin Bildiri /Sözlü Sunum) (Yayın No:7873288)