Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanlarında, ülke – bölge ihtiyaçlarının karşılanmasına ve gelişmesine katkıda bulunan, çevreye ve toplumsal sorumluluklara duyarlı, öncü, saygın ve tercih edilen bir Turizm Fakültesi olabilmektir. |
Ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edebilir mesleki bilgi ve donanıma sahip güncel gelişmeleri takip eden, analitik düşünce yeteneği ile problem tanımlayabilen ve bu problemlere yaratıcı çözümler üretebilen, disiplinlerarası çalışmanın önem ve gerekliliğini kavramış, etik değerlere sahip, çevre duyarlı, girişimci, yenilikçi ve çağdaş bilim ve meslek insanlarının yetiştirilmesidir |
Kalite Politikası
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin vizyon, misyon ve değerleriyle uyumlu,
→ | İç ve dış paydaşlarıyla işbirliği halinde katılımcı yönetim anlayışını sağlayan ve memnuniyeti artıran |
→ | Eğitim ve öğretim hizmetinin tüm ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda güncelleyen ve karşılayan |
→ | Sürekli iyileştirme çerçevesinde Planla – Uygula – Kontrol Et – Önlem Al (PUKO) yaklaşımını esas alan |
bir kalite yönetim sistemi oluşturmak, uygulamak ve sürekliliğini sağlamak Kalite Politikası olarak belirlemiştir.