Makaleler | Turizm Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

TURİZM FAKÜLTESİ

Makaleler

2023

  • Yıldırım M. i Bölükbaşı Ö.S. Parlak Özer Z., Polat İ., Atar N., Yola M.L., l-Phenylalanine-ImprintedElectrochemical Sensor Based on WS2 Nanoflowers on N,B-DopedGrapheneandIts Application toMilkSamples, Eng. Chem. Res.2023, 62, 11, 4587 (SCI)
  • Parlak Özer Z, Ustaoğlu T. (2023) Nutrition support team can reduce nutritional productexpense: an implementation in a neurologyintensivecareunit. DOI: 10.5152/ClinSciNutr.2023.22048. (EBSCO, CNKI, Gale)
  • Baltacı F., Yıldız A. (2023). Restoran İşletmecilerinin Hayalet Mutfak Girişimine Yönelik BakışAçılarının Belirlenmesi: Gaziantep İlinde Nitel Bir Uygulama. Gaziantep UniversityJournal of SocialSciences, 22(1), 1162-1179., Doi: 10.21547/jss.1190251 (Yayın No: 8266123) (TR Dizin)
  • Adıyan N. N., Parlak Özer Z. (2023). Ketojenik Diyetlerin Obezite Tedavisindeki Etkinliği. ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 2023; 10(1):45-55. (TR Dizin)

 

2022

  • Baltacı F.,Güçlü C. (2022). Covıd-19: Turistlerin Uluslararası Seyahat Eğilimlerini Etkileyen Faktörlergin Planlı Eylem Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi (Covıd- 19: An Investigation Of Factors Affecting Tourists International Travel Tendencies Within The Framework Of Planned Action Theory). Journal of GastronomyHospitalityandTravel – JOGHAT, 5(4), 1747-1759., Doi: 10.33083/joghat.2022.233 (Yayın No: 8266030) (TR Dizin)
  • Baltacı F.,Çıkmaz G. (2022). Oleo Turist Deneyimlerinin İçerik Analizi ile Belirlenmesi: Büyük Veri Aracılığıyla Nitel Bir Araştırma. Journal of TourismandGastronomyStudies, 10(4), 3751-3773., Doi: 10.21325/jotags.2022.1166 (Yayın No: 8266060) (TR Dizin)
  • Baltacı F., Kurar İ. (2022). Covıd-19: Determining The Changing Motivations Of International Second Home Tourists In CoastalTurkey. Journal Of The Geographical InstituteJovan Cvijic Sasa, 72(2), 175-189., Doi: 10.2298/IJGI2202175B (Yayın No: 8265979) (Web of Science)
  • Karslıoğlu Okay B. (2022). Et ve Et Ürünlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların
    Oluşum Mekanizmaları ve Azaltıcı Yaklaşımlar. Gıda, Doi: 10.15237/Gida.Gd22045 (Kontrol No: 8002885) (Tr Dizin)