Proje & Patent | Turizm Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

TURİZM FAKÜLTESİ

Proje & Patent

  • Hamburger Köftesi Üretiminde Domates Posası Kullanım İmkanlarının Araştırılması, TÜBİTAK 2209 APROJESİ, Danışman: BETÜL KARSLIOĞLU, 19/04/2023 (Devam Ediyor).
    Çölyak Hastaları IçinGlutensiz Hindi Nugget Üretimi ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi, TÜBİTAK 2209 APROJESİ, Danışman: BETÜL KARSLIOĞLU, 19/04/2022 (Devam Ediyor).
  • Fenilketonüri Hastaları için Düsük Proteinli Dondurma Üretimi, içerigininvoltametrik yöntemle belirlenmesi ve fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi TÜBİTAK 2209A PROJESİ, Danışman: ZEYNEP PARLAK ÖZER, 19/04/2023 (Devam Ediyor)
  • Gastronomi Sektöründe Kadın Olmak (Proje ID: 1919B012215193), TÜBİTAK 2209A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI, 20/03/2023 (Devam Ediyor)
  • Kültürel Bir Aktarım Aracı Olarak Gastronomi: Bir Sözlü Tarih Araştırması TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI 18/01/2023 (Devam Ediyor)
  • Deprem Anı İnsan Davranışlarının Belirlenmesi ve Politika Öneri Sunulmasına Yönelik Bir Araştırma., -Tübitak 1001, Araştırmacı:FURKAN BALTACI 01/04/2022 (Devam Ediyor)
    Dijital Atıksız Mutfak TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI, 20/03/2023(Devam Ediyor)